Висококачествени продукти от 100% естествени материали

Ортопедични стелки

Произведени в България

Ортопедични стелки
  • Регулируеми размери S, M, L
  • Филтри от активен въглен
  • 2 клапи
  • Удобни и стилни
  • Произведени в България
  • За многократна употреба
Избери маска
Ортопедични стелки

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Маски, филтри и комплекти

Филтър

Маски, които пасват и предпазват

Ортопедични стелки
Ортопедични стелки

Търсите удобна маска с филтър, която предпазва, може да се ползва неограничено и е максимална лесна за дишане?

Ако искате да бъдете защитени всеки ден, ние имаме решение. Тук ще намерите маска с филтър от истински активен въглен на най-добра цена.

Размери

Три размера и допълнително регулиране за максимално пасване

Ортопедични стелки

Нашите маски могат да бъдат поръчани в 3 размера – S, M, L, което ги прави подходящи деца, жени и мъже. Ластиците и стоперите позволяват допълнително регулиране на размера.

Размерите на филтрите за тях са 2 – малки филтри (за маски с размер S) и големи големи (за размери M и L). Размерът на маските се определя чрез измерване на показаното на снимката разстояние на лицето.

Избери маска

Предимства

Защо Антисмог маска е най-добрият избор:

Ортопедични стелки

Маска с филтър, която пасва на лицето ви

Предпазна маска Excel Mask е универсална – може да бъде използване от мъже, жени и деца, според размера. Спазвайки указанията за избор на точният размер за вашето лице, маската ще пасне точно на вашето лице. Как да определите точният размер маска за вас? Вижте тук>>
Ортопедични стелки

100% Гаранция

Ако не сте доволни от доставената поръчка след преглед на място, можете да я върнете напълно безплатно.
Ортопедични стелки

Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Нова, подобрена версия на маските за дишане

Спестете времето и парите си от купуване и изпробване на различни еднократни, неудобни и нискокачествени многократни маски. Новата версия на нашите антисмог маски за дишане е по-добрият, по-удобният и по-качественият вариант.

Клапи за издишане

Новият ни модел маски включват 2 бр. клапи за максимално улеснено дишане. Те не позволяват вдишване на мръсен въздух, но подпомагат издишането навън, против запаряване на лицето, вкл. при носене на очила (при правилно носене). Благодарение на двете клапи, издишането е максимално улеснено, а запаряването – сведено до минимум, за разлика от обикновените предпазни маски. Нашата маска с филтър едновременно филтрира мръсния въздух и е оптимално „дишаща“.

Многократна употреба

Маски за многократна употреба, които предпазват от вредните фини прахови частици – с вътрешен джоб и сменяеми филтри с активен въглен. Можете да използвате маската многократно, да я перете и дезинфекцирате, като сменяте единствено филтъра.

Без „щръкнали“ уши

Тънък ластик и мини стопери за регулиране на маската според всеки тип лице, които не предизвикват „щръкнали“ уши и неудобство при носене.

Всички права запазени – Антисмог маски 2021

Scroll to Top